Παγωτό της μαμάς

2011-12-03
  • Χρόνος προετοιμασίας : 60m
  • Χρόνος μαγειρέματος 12:00 h

Υλικά

  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 εβαπορέ γάλα
  • 1 μόρφατ σαντιγί
  • 2 βανίλιες
  • 200 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ή 200 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας
  • κερασάκια γλασέ ψιλοκομμένα ή ολόκληρα προαιρετικά

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε τη σαντιγί με το ζαχαρούχο και το εβαπορέ για 20' τουλάχιστον μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει το μείγμα μας και κατόπιν, το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.

Δείτε επίσης:  Τρουφάκια με Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας

Βήμα2

Κατόπιν τα ξαναχτυπάμε για λίγη ώρα και προσθέτουμε είτε τη σοκολάτα είτε τα κερασάκια είτε την αμυγδαλόψιχα!

Βήμα3

Βάζουμε και πάλι το παγωτό στην κατάψυξη για μία νύχτα!!

FavoriteLoadingΕισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.9 / 5)

4.9 5 23
Βαθμολογίστε τη συνταγή

23 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες