Λαχανόρυζο

2012-06-07
  • Servings : 6+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 45m

Υλικά

  • λίγο ελαιόλαδο
  • Χυμό 1 λεμονιού
  • 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 μεσαίο λάχανο ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα
  • 1/2 φλιτζάνι ρύζι άσπρο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα καρότα.

Βήμα2

Ρίχνουμε το λάχανο και το αχνίζουμε μέχρι να μαλακώσει.

Βήμα3

Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και το χυμό ντομάτας. Ρίχνουμε το λεμόνι και αφήνουμε να πάρει βράση μέχρι να μαλακώσει καλά το λάχανο και να βράσει.

Δείτε επίσης:  Ρύζι με Θαλασσινά (Paella με Θαλασσινά)

Βήμα4

Προσθέτουμε το ρύζι.

Βήμα5

Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να γίνει το ρύζι και αλατοπιπερώνουμε στο τέλος.

FavoriteLoadingΕισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.4 / 5)

4.4 5 9
Βαθμολογίστε τη συνταγή

9 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες