Κότσι στο φούρνο

2012-12-18
  • Servings : 4
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 3:00 h

Υλικά

  • 4 κότσια
  • λίγο χυμό πορτοκάλι φρέσκο ανακατεμένο με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • μέλι (θα αλείψουμε με αυτό κάθε κότσι)
  • αλάτι, ρίγανη, πιπέρι
  • μαύρο πιπέρι
  • ένα κλαδάκι δεντρολίβανο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στο φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι για 1-2 λεπτά.

Βήμα2

Τοποθετούμε το κρέας στη γάστρα και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, μαύρο πιπέρι και ρίγανη. Το κλωναράκι δεντρολίβανου το βάζουμε δίπλα στο κρέας.

Βήμα3

Αλείφουμε με μέλι πριν το βάλουμε στο φούρνο και αφήνουμε λίγη ποσότητα για λίγο πριν να σβήσουμε το φούρνο.

Δείτε επίσης:  Κοτόπουλο με πλιγούρι στο φούρνο

Βήμα4

Ψήνουμε σε σιγανή φωτιά στους 120-150 βαθμούς για 2-3 ώρες μέχρι να μαλακώσει και να ροδίσει.

FavoriteLoadingΕισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 7
Βαθμολογίστε τη συνταγή

7 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες