Τούρτα Σοκολάτας

2011-12-03
 

Υλικά

– 4 αυγά
– 1 κούπα ζάχαρη
– 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
– 1 μπέκιν
– 3 κουταλιές της σούπας κακάο
– 1  Κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια
– 1 μόρφατ
 
 

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά (μέχρι το κακάο) με το μίξερ και ψήνουμε το παντεσπάνι στους 180 βαθμούς για 30’ περίπου. Μετά αφού ψηθεί το κόβουμε στα δύο.

Δείτε επίσης:  Πειρασμός

Βήμα2

Ετοιμάζουμε την κρέμα μας. Χτυπάμε με το μίξερ τη μόρφατ.

Βήμα3

Στρώνουμε το ένα κομμάτι από το παντεσπάνι κάτω-κάτω με τη σκληρή μεριά να είναι από έξω.

Βήμα4

Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα βανίλια και μετά το άλλο κομμάτι από το παντεσπάνι με την σκληρή μεριά προς τα κάτω.

Δείτε επίσης:  Τάρτα με Ροδάκινο και Φρούτα Εποχής

Βήμα5

Κατόπιν,ρίχνουμε ακόμα μία στρώση γέμισης και για το στόλισμα μπορούμε να πασπαλίσουμε είτε κομμάτια σοκολάτας είτε κουβερτούρα είτε φρούτα είτε τρούφα χρωματιστή και μαύρη.

 
 
 
Καλή σας επιτυχία !!
 
FavoriteLoadingΕισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(3.5 / 5)

3.5 5 2
Βαθμολογίστε τη συνταγή

2 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες