Ελαφρύ επιδόρπιο με γιαούρτι και ζελέ

2013-07-05
  • Servings : 8
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 4:00 h

Υλικά

  • 2 φακελάκια ζελέ φράουλα ή κεράσι ή λεμόνι
  • 1 σαντιγί
  • 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη προαιρετικά
  • ατομικά κουπάκια

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Αρχικά, ετοιμάζουμε το 1 φακελάκι ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Γεμίζουμε τα κουπάκια μέχρι να φτάσει το ζελέ να έχει πάχος δύο δάχτυλα. Βάζουμε τα κουπάκια στο ψυγείο να παγώσουν.

Δείτε επίσης:  Κεράσματα ινδοκάρυδου

Βήμα2

Ετοιμάζουμε τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ετοιμάζουμε και το άλλο φακελάκι ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κατόπιν, το προσθέτουμε στη σαντιγί. προσθέτουμε στο μείγμα και το γιαούρτι και χτυπάμε με το μίξερ για 2-3 λεπτά. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να προσθέσετε και ψιλοκομμένα φρούτα της αρεσκείας σας μέσα στην κρέμα.

Βήμα3

Μόλις παγώσει καλά το ζελέ στα κουπάκια τα γεμίζουμε με την κρέμα μας. Βάζουμε όλα τα κουπάκια ξανά στο ψυγείο και τα αφήνουμε να παγώσουν για τουλάχιστον 4-5 ώρες πριν σερβίρουμε.

Δείτε επίσης:  Cheesecake Τούρτα με Σάλτσα Φράουλας

Βήμα4

Για να σερβίρουμε βυθίζουμε τα μπολάκια σε ζεστό νερό για 10 δευτερόλεπτα και κατόπιν, γυρίζουμε το κουπάκι στο πιάτο μας. Το γλυκό μας είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!

FavoriteLoadingΕισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.6 / 5)

4.6 5 31
Βαθμολογίστε τη συνταγή

31 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες