Σοκολατάκια με παστέλι

2014-01-26
  • Servings : 25
  • Χρόνος προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος μαγειρέματος 45m

Υλικά

  • 200 γραμμάρια κουβερτούρα υγείας
  • 100 γραμμάρια χειροποίητο παστέλι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Αρχικά, κόβουμε το παστέλι σε ορθογώνια ή ακανόνιστα κομμάτια της αρεσκείας μας.

Βήμα2

Κατόπιν, κόβουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι.

Βήμα3

Σε πολύ χαμηλή φωτιά αφήνουμε την κουβερτούρα να λιώσει ενώ παράλληλα τη βοηθάμε ανακατεύοντας. Προσέχουμε η φωτιά να είναι πολύ χαμηλά για να μην κάψουμε την κουβερτούρα.

Δείτε επίσης:  Χριστουγεννιάτικο Κέικ Λεμονιού

Βήμα4

Μόλις λιώσει η κουβερτούρα τοποθετούμε μέσα τα κομμάτια από το παστέλι ένα ένα μέχρι να καλυφθούν καλά.

Βήμα5

Κατόπιν, με ένα κουτάλι τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε σε ένα δίσκο που έχουμε στρώσει λαδόκολλα προηγουμένως.

Βήμα6

Μόλις ολοκληρώσουμε τη διαδικασία με όλα τα κομμάτια από το παστέλι αφήνουμε τα σοκολατάκια σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 45 λεπτά. Κατόπιν τα βάζουμε στο ψυγείο για 10 περίπου λεπτά και τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.

Δείτε επίσης:  Κέικ με Κεράσια

Βήμα7

Διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου (20-22 βαθμούς Κελσίου) για 10 μέρες τουλάχιστον.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογίστε τη συνταγή

2 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες