Σνίτσελ γεμιστό με κρέμα γάλακτος

2014-12-26
  • Servings : 10
  • Χρόνος προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος μαγειρέματος 60m

Υλικά

  • 10 σνίτσελ χοιρινά
  • 10 φέτες μπέικον
  • 10 φέτες κασέρι καπνιστό
  • αλάτι, πιπέρι
  • 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 5 μεσαίες πατάτες
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • λίγο κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε τα σνίτσελ και τα αφήνουμε να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό μπολ. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε στην άκρη.

Βήμα2

Απλώνουμε τα σνίτσελ στον πάγκο και βάζουμε από μία φέτα κασέρι και μία φέτα μπέικον στο καθένα. Τυλίγουμε σε ρολό και τα κλείνουμε με 2 οδοντογλυφίδες. Τοποθετούμε τα ρολάκια σε ένα ταψί.

Δείτε επίσης:  Χοιρινή Τηγανιά στο φούρνο με πατάτες

Βήμα3

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε σε ροδέλες και κατόπιν, τις απλώνουμε στο ταψί με τα ρολάκια. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο κόκκινο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.

Βήμα4

Ρίχνουμε στο ταψί την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου. Στην αρχή με κλειστό καπάκι και προς το τέλος με ανοιχτό για να πάρει χρώμα το φαγητό μας.

Δείτε επίσης:  Φέτα ψητή (μπουγιουρντί)
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 5
Βαθμολογίστε τη συνταγή

5 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες