Rafaello – Σοκολατάκια με ινδοκάρυδο

2015-10-07
  • Servings : 40
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 10m

Υλικά

  • 100 γραμμάρια βούτυρο
  • 100 γραμμάρια άχνη
  • 300 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα τριμμένη
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
  • 120 γραμμμάρια ινδοκάρυδο
  • ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα
  • 40 φουντούκια για τη γέμιση
  • λίγες σταγόνες κονιάκ

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το κονιάκ και τη βανίλια και ανακατεύουμε.

Δείτε επίσης:  Φοντάν με δαμάσκηνα και καρύδια

Βήμα2

Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και την κουβερτούρα και ζυμώνουμε με τα χέρια μας.

Βήμα3

Βρέχουμε τα χέρια μας και πλάθουμε τα σοκολατάκια σε μικρό μέγεθος. Παίρνουμε ένα φουντούκι και το προσθέτουμε μέσα σε κάθε σοκολατάκι. Κατόπιν, δίνουμε το σχήμα που θέλουμε και πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο.

Βήμα4

Τοποθετούμε τα σοκολατάκια στα ειδικά χαρτάκια και τα συντηρούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 15 μέρες.

Δείτε επίσης:  Τακκάκια Ρόδου
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4 / 5)

4 5 1
Βαθμολογίστε τη συνταγή

1 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες