Rafaello – Σοκολατάκια με ινδοκάρυδο
2015-10-07- Κατηγορία: Γλυκά, Μπισκότα κ.α., Ψυγείου
-
Εισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
- Servings : 40
- Χρόνος προετοιμασίας : 30m
- Χρόνος μαγειρέματος 10m
Υλικά
- 100 γραμμάρια βούτυρο
- 100 γραμμάρια άχνη
- 300 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα τριμμένη
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
- 120 γραμμμάρια ινδοκάρυδο
- ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα
- 40 φουντούκια για τη γέμιση
- λίγες σταγόνες κονιάκ
Εκτέλεση Συνταγής
Βήμα1
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το κονιάκ και τη βανίλια και ανακατεύουμε.
Βήμα2
Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και την κουβερτούρα και ζυμώνουμε με τα χέρια μας.
Βήμα3
Βρέχουμε τα χέρια μας και πλάθουμε τα σοκολατάκια σε μικρό μέγεθος. Παίρνουμε ένα φουντούκι και το προσθέτουμε μέσα σε κάθε σοκολατάκι. Κατόπιν, δίνουμε το σχήμα που θέλουμε και πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο.
Βήμα4
Τοποθετούμε τα σοκολατάκια στα ειδικά χαρτάκια και τα συντηρούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 15 μέρες.


loading...
Μέσος όρος βαθμολογίας
(4 / 5)
1 people rated this recipe
Αγίου Βαλεντίνου
Γενέθλια
Γιορτή
Γλυκά
Γλυκά Κουταλιού
Γλυκά Ψυγείου
Γρήγορες
Ζυμαρικά
Ζύμες
Θαλασσινά
Ιδέες για Μπουφέ
Κέικ
Κεράσματα
Κοκκινιστό
Κοτόπουλο
Κουλουράκια
Κυριακάτικο Τραπέζι
Λαχανικά
Μαρμελάδες
Μοσχάρι
Μπισκότα
Νηστίσιμα
Ορεκτικά
Πίτες
Παιδικό Πάρτυ
Πασχαλινές συνταγές
Πιλάφι
Ποντιακές συνταγές
Πρωινό
Σάλτσες
Σαλάτες
Σιροπιαστά
Σοκολάτα
Σούπες
Σπιτικά Λικέρ
Σπιτικά γλυκά
Σπιτικά φαγητά
Τάρτα
Τούρτα
Τούρτες
Τρουφάκια
Χριστουγεννιάτικες
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Ψαρονέφρι
σοκολατάκια