Ψαρονέφρι σοτέ με τζίντζερ

2014-01-19
  • Servings : 6
  • Χρόνος προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος μαγειρέματος 40m

Υλικά

  • 1 και 1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένα σε μικρά κομματάκια
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Ετοιμάζουμε το ψαρονέφρι για το σοτάρισμα: Το πλένουμε και το στραγγίζουμε. Στη συνέχεια, ρίχνουμε αλάτι, ρίγανη, θυμάρι και πιπέρι.

Δείτε επίσης:  Cupcakes λεμονιού με τζίντζερ και λευκή σοκολάτα

Βήμα2

Πασπαλίζουμε το ψαρονέφρι με 1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας.

Βήμα3

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και αρχίζουμε το σοτάρισμα σε σιγανή φωτιά για σε σιγανή φωτιά γυρνώντας το τακτικά.

Βήμα4

Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι. Το ψαρονέφρι μας είναι έτοιμο όταν μαλακώσει και πάρει χρώμα.

Δείτε επίσης:  Εναλλακτικό Τζατζίκι με παντζάρι

Βήμα5

Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε είτε με ρύζι είτε με πράσινη σαλάτα είτε με πατάτες στο φούρνο. Ένα υγιεινό και πολύ νόστιμο πιάτο είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!!

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 6
Βαθμολογίστε τη συνταγή

6 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες