Ψαρονέφρι αλα κρεμ

2013-07-07
  • Servings : 5
  • Χρόνος προετοιμασίας : 25m
  • Χρόνος μαγειρέματος 25m

Υλικά

  • 1 κιλό ψαρονέφρι
  • 5 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
  • 100 γραμμάρια μανιτάρια από κονσέρβα
  • 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Αρχικά, μαρινάρουμε το ψαρονέφρι προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι ή μια βαθιά κατσαρόλα και προσθέτουμε το ψαρονέφρι. Σοτάρουμε το κρέας μας γυρνώντας το τακτικά και από τις δύο μεριές μέχρι να πάρει χρώμα.

Δείτε επίσης:  Ψαρονέφρι σοτέ με χυμό πορτοκάλι και τζίντζερ

Βήμα2

Μόλις πάρει χρώμα το ψαρονέφρι το αφαιρούμε και το βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Στη ίδια κατσαρόλα ή στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Τα τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά και κατόπιν, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.

Βήμα3

Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στο πυρίμαχο σκεύος. Κατόπιν, ψήνουμε το φαγητό μας στο φούρνο με αέρα στους 250 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.

Δείτε επίσης:  Ψαρονέφρι με πατάτες φουρνιστές

Βήμα4

Συνοδεύουμε το ψαρονέφρι μας με πουρέ πατάτας ή ρύζι.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.7 / 5)

4.7 5 23
Βαθμολογίστε τη συνταγή

23 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες