Πέννες με σάλτσα Ναπολιτέν
2014-05-14- Κατηγορία: Ζυμαρικά, Μαγειρική
-
Εισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
Υλικά
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε στο τρυπητό. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι για να αναδειχτούν όλα τα αρώματα. Έπειτα, προσθέτουμε το χυμό και τον πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη και το βασιλικό ή το μαϊντανό και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει μέχρι να πήξει ελαφρώς. Προσθέτουμε στη σάλτσα τα μακαρόνια, αλάτι και πιπέρι ανακατεύουμε και αφήνουμε για 1-2 λεπτά. Κατόπιν, αφαιούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.Εκτέλεση Συνταγής
Βήμα1
Βήμα2
Βήμα3
Βήμα4


Μέσος όρος βαθμολογίας
(5 / 5)
4 people rated this recipe