Πέννες Καρμπονάρα
2014-05-10- Κατηγορία: Ζυμαρικά, Μαγειρική
-
Εισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
- Servings : 5
- Χρόνος προετοιμασίας : 10m
- Χρόνος μαγειρέματος 25m
Υλικά
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε στο τρυπητό. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά τα μανιτάρια και το μπέικον. Προσθέτουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι για να αναδειχθούν όλα τα αρώματα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και το ζωμό από τα βρασμένα μακαρόνια. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα λίγο. Προσθέτουμε τις πέννες και τους δύο κρόκους και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε λίγο τη σάλτσα να δέσει και στο τέλος προσθέτουμε λίγο κεφαλοτύρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε για να λιώσει το κεφαλοτύρι. Σερβίρουμε με λίγο επιπλέον κεφαλοτύρι όσο είναι ζεστή η καρμπονάρα μας.Εκτέλεση Συνταγής
Βήμα1
Βήμα2
Βήμα3
Βήμα4
Βήμα5


Μέσος όρος βαθμολογίας
(4 / 5)
3 people rated this recipe