Πέννες Aglio Olio (αλιο λιο)

2014-05-10
  • Servings : 5
  • Χρόνος προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος μαγειρέματος 20m

Υλικά

  • 500 γραμμάρια πέννες
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ή θυμάρι ή βασιλικό
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 σφηνάκι λευκό κρασί

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σουρώνουμε και αφήνουμε τα μακαρόνια στο τρυπητό.

Βήμα2

Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο και 2-3 λεπτά και κατόπιν, σβήνουμε με το λευκό κρασί. Προσθέτουμε τις πέννες και το μαϊντανό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε όσο είναι ζεστή με λίγη τριμμένη παρμεζάνα.

Δείτε επίσης:  Εύκολη Κρεμμυδόπιτα σε 15 λεπτά

Βήμα3

Μία πολύ απλή και γρήγορη μακαρονάδα για τους λάτρεις του σκόρδου. Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα υλικά της αρεσκείας σας.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 7
Βαθμολογίστε τη συνταγή

7 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες