Παγωτίνια Σάντουιτς

2013-06-08
  • Servings : 12
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 5:00 h

Η όλη διαδικασία είναι πολύ ευχάριστη και μπορείτε να την επαναλαμβάνετε κάθε φορά που ετοιμάζετε σπιτικό παγωτό! Τα παγωτίνια μας αυτά όμως γίνονται και με έτοιμο παγωτό βανίλια ή ότι γεύση μας αρέσει.

Υλικά

  • σπιτικό παγωτό βανίλια ή έτοιμο ότι γεύση μας αρέσει
  • 1 λαδόκολλα
  • 24 μπισκότα τετράγωνα ή 48 ορθογώνια
  • 1 σφηνάκι λικέρ φράουλα ή κεράσι
  • κερασάκια γλασέ ή άλλα φρούτα επιλογής σας
  • κουβερτούρα τριμμένη προαιρετικά
Εδώ θα βρείτε την συνταγή για το σπιτικό παγωτό βανίλια

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Αφού έχουμε χτυπήσει τα υλικά για το παγωτό μας και το έχουμε αφήσει για 2 ώρες στην κατάψυξη (θα πρέπει να στέκεται αλλά να μην είναι πολύ παγωμένο) προσθέτουμε στην ποσότητα που θέλουμε να κάνουμε παγωτίνια το λικέρ, τα φρούτα και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Παίρνουμε ένα μεγάλο ορθογώνιο τάπερ και στρώνουμε μία λαδόκολλα κάτω. Βάζουμε τα μπισκότα το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς κενά.

Βήμα2

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το παγωτό μας και το καλύπτουμε με μπισκότα. Βάζουμε το τάπερ στην κατάψυξη για 5 ώρες τουλάχιστον για να παγώσουν καλά τα σαντουιτσάκια μας και κατόπιν, τα κόβουμε προσεκτικά με ένα μαχαιράκι τα βγάζουμε από το τάπερ με τη λαδόκολλα και τα αποθηκεύουμε σε ένα άλλο τάπερ στην κατάψυξη! Διατηρούνται φρέσκα για πάνω από ένα μήνα!

 Καλή επιτυχία!

FavoriteLoadingΕισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
loading...
Δείτε επίσης:  Τούρτα Κορμός

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.4 / 5)

4.4 5 8
Βαθμολογίστε τη συνταγή

8 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες