Κοτόπουλο με Ρύζι στην Κατσαρόλα

2013-08-24
  • Servings : 6+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος μαγειρέματος 1:20 h

Υλικά

  • 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • 2 καρότα περασμένα στον τρίφτη
  • 2 φλιτζάνια ρύζι κίτρινο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • 4 φλιτζάνια ζωμό από το κοτόπουλο που θα βράσει
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει αρκετά.

Βήμα2

Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το ρύζι για να τα τσιγαρίσουμε λίγο.

Δείτε επίσης:  Λεμονάτο Κοτόπουλο στην Κατσαρόλα

Βήμα3

Κατόπιν προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρότα και τα 4 φλιτζάνια ζωμό από το κοτόπουλο που βράσαμε.

Βήμα4

Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει καλά, ρίχνοντας το αλάτι, μέχρι να φύγει σχεδόν όλο το νερό.

Βήμα5

Τέλος, προσθέτουμε το πιπέρι και πριν κλείσουμε την κατσαρόλα τη σκεπάζουμε με μία πετσέτα.

Βήμα6

Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας και μετά από λίγο είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.

Δείτε επίσης:  Κοτόπουλο με Σάλτσα Μουστάρδας
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(3.7 / 5)

3.7 5 6
Βαθμολογίστε τη συνταγή

6 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες