Κολοκυθάκια τηγανητά με σως γαουρτιού
2014-07-04- Κατηγορία: Μαγειρική, Ορεκτικά
-
Εισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
- Servings : 6
- Χρόνος προετοιμασίας : 15m
- Χρόνος μαγειρέματος 35m
Υλικά
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και με έναν ψιλόφλουδο καθαριστή αφαιρούμε το μεγαλύτερο μέρος της φλούδας. Δεν την αφαιρούμε όλη αφήνουμε λίγο για να είναι πιο τραγανά τα κολοκυθάκια μας. Κόβουμε τα κολοκυθάκια με ένα μαχαίρι σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε ένα τρυπητό μπολ. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε σπορέλαιο να κάψει και μόλις είναι έτοιμο περνάμε τα κολοκυθάκια από το αλεύρι και κατόπιν τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Μόλις τηγανίσουμε όλα τα κολοκυθάκια τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο και ετοιμάζουμε τη σως γιαουρτιού: ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα το σκόρδο σκόνη και λίγο πιπέρι. Σε ένα πιάτο σερβίρουμε τα κολοκυθάκια και στο κέντρο προσθέτουμε λίγη σως γιαουρτιού. Γαρνίρουμε με λίγο φρέσκο μαϊντανό. Εκτέλεση Συνταγής
Βήμα1
Βήμα2
Βήμα3
Βήμα4
Βήμα5


Μέσος όρος βαθμολογίας
(4.2 / 5)
9 people rated this recipe