Γρήγορο γλυκό ψυγείου με ινδοκάρυδο

2014-01-28
  • Servings : 12+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 10m

Υλικά

  • 1 πακέτο πτι-μπερ
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια κοπανισμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
  • 100 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
  • ινδοκάρυδο για τη διακόσμηση
  • νιφάδες σοκολάτας για τη διακόσμηση
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού cranberries

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Τα ανακατεύουμε με τα κοπανισμένα καρύδια.

Βήμα2

Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι κομματιάζουμε την κουβερτούρα και τη βάζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά να λιώσει ανακατεύοντας για να μην μας καεί.

Δείτε επίσης:  Πολίτικο

Βήμα3

Ανακατεύουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο, τα μπισκότα και τα καρύδια και τα απλώνουμε σε ένα μεσαίου μεγέθους πυρίμαχο (περίπου 30 εκ.). Με τη βοήθεια ενός κουταλιού πατάμε καλά τη βάση έτσι ώστε να έχει το ίδιο πάχος παντού.

Βήμα4

Ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τη στρώνουμε πάνω από τη βάση μας.

Δείτε επίσης:  Τούρτα Σοκολατίνα

Βήμα5

Ρίχνουμε τα cranberries και πασπαλίζουμε το γλυκό μας με ινδοκάρυδο και νιφάδες σοκολάτας.

Βήμα6

Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για ένα βράδυ τουλάχιστον πριν σερβίρουμε.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.1 / 5)

4.1 5 9
Βαθμολογίστε τη συνταγή

9 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες