Γαρίδες Σαγανάκι

2013-07-31
  • Servings : 3
  • Χρόνος προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος μαγειρέματος 40m

Υλικά

  • 1/2 κιλό γαρίδες
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 πιπεριά κόκκκινη
  • 1 φρέσκια ντομάτα περασμένη στο μούλτι
  • 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
  • λίγο νερό
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/4 καυτερής πιπεριάς
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και αχνίζουμε σε αυτό τις γαρίδες για 5-6 λεπτά. Κατόπιν, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη και το κρεμμύδι μέσα στην κατσαρόλα.

Δείτε επίσης:  Πέστροφες στο φούρνο με σάλτσα μουστάρδας

Βήμα2

Μόλις ιδρώσει το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις πιπεριές και τις τσιγαρίζουμε για λίγα λεπτά να μαλακώσουν λίγο.

Βήμα3

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τη φρέσκια ντομάτα και το αλάτι. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.

Βήμα4

Μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε το μαϊντανό και στο τέλος, προσθέτουμε το πιπέρι.

Δείτε επίσης:  Κεφτέδες με Πικάντικη Σπιτική Σάλτσα
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.4 / 5)

4.4 5 17
Βαθμολογίστε τη συνταγή

17 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες