Φαρφάλε και Πέννες ολικής με κρέμα γάλακτος, καλαμπόκι και γαλοπούλα

2014-07-17
  • Servings : 6
  • Χρόνος προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος μαγειρέματος 20m

Υλικά

  • 300 γραμμάρια μακαρόνια φαρφάλε (φιογκάκια)
  • 200 γραμμάρια πέννες ολικής αλέσεως
  • 400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι γλυκό
  • 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού καλαμπόκι κατεψυγμένο
  • 4-5 φέτες γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Δείτε επίσης:  Kοτόπουλο με μπάμιες

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Κατόπιν, τα σουρώνουμε και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.

Βήμα2

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ιδρώσει. Κατόπιν, προσθέτουμε τη γαλοπούλα και τη σοτάρουμε για λίγο. Προσθέτουμε το καλαμπόκι και κατόπιν, τα πιπέρια μας για να ανοίξουν τα αρώματά τους.

Δείτε επίσης:  Σπιτικός Γύρος στη Λαδόκολλα

Βήμα3

Έπειτα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να πάρει μία βράση. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τη μουστάρδα και αφήνουμε τη σάλτσα για 1-2 λεπτά να δέσει.

Βήμα4

Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και κατόπιν, τα μακαρόνια μας και ανακατεύουμε καλά.

Βήμα5

Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά και γαρνίρουμε τα πιάτα με λίγα φρέσκα φυλλαράκια μαϊντανό.

Δείτε επίσης:  Ψαρονέφρι Σοτέ με Πιλάφι Λαχανικών

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 7
Βαθμολογίστε τη συνταγή

7 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες