Δροσερό γιαουρτογλυκό με ανανά και μπανάνα

2015-06-07

Υλικά

  • 2 μικρά κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι
  • 2 φακελάκια ζελέ ανανά
  • 1 κομπόστα της αρεσκείας μας
  • 1 μπανάνα ψιλοκομμένη
  • 1 μήλο κόκκινο ή πράσινο ψιλοκομμένο
  • 150 γραμμάρια καρύδι τριμμένο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Στραγγίζουμε την κομπόστα και ανακατεύουμε 2 κουταλιές της σούπας από το σιρόπι με το στραγγιστό γιαούρτι. Χτυπάμε καλά με το σύρμα μέχρι να γίνει το μείγμα κρέμα. Βάζουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο.

Βήμα2

Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Όταν γίνει χλιαρό το προσθέτουμε στο γιαούρτι σιγά σιγά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο.

Βήμα3

Προσθέτουμε τα φρούτα της κομπόστας, την μπανάνα και το μήλο και ανακατεύουμε. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα φρούτα της κομπόστας με ανανά αποξηραμένο.

Βήμα4

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο γυάλινο μπωλ ή το μοιράζουμε σε μικρά μπολάκια (ή ποτήρια για γλυκό) και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον πριν το σερβίρουμε.

Βήμα5

Μόλις ετοιμάσαμε ένα πολύ νόστιμο και δροσερό γλυκό!!!

 

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογίστε τη συνταγή

3 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες