Λαχανόρυζο

2012-06-07
  • Servings : 6+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 45m

Υλικά

  • λίγο ελαιόλαδο
  • Χυμό 1 λεμονιού
  • 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 μεσαίο λάχανο ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα
  • 1/2 φλιτζάνι ρύζι άσπρο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα καρότα.

Βήμα2

Ρίχνουμε το λάχανο και το αχνίζουμε μέχρι να μαλακώσει.

Βήμα3

Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και το χυμό ντομάτας. Ρίχνουμε το λεμόνι και αφήνουμε να πάρει βράση μέχρι να μαλακώσει καλά το λάχανο και να βράσει.

Δείτε επίσης:  Αρακάς με Κρέας

Βήμα4

Προσθέτουμε το ρύζι.

Βήμα5

Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να γίνει το ρύζι και αλατοπιπερώνουμε στο τέλος.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.4 / 5)

4.4 5 9
Βαθμολογίστε τη συνταγή

9 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες