Σπιτική Λεμονάδα

2012-10-29

Σας προτείνουμε αυτή τη συνταγή για να έχετε σπιτική λεμονάδα όλο το χρόνο!!

Υλικά

  • 1 και 3/4 κούπες φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
  • 2 και 1/2 κούπες ζάχαρη
  • 200 ml νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό και τη ζάχαρη σε πολύ χαμηλή φωτιά να ζεσταθούν.

Βήμα2

Όταν λιώσει η ζάχαρη και πάρει υγρή μορφή αφήνουμε να κρυώσει καλά.

Δείτε επίσης:  Σπιτικά Πατατάκια

Βήμα3

Στύβουμε τα λεμόνια και σουρώνουμε το χυμό σε λεπτό σουρωτήρι. Ρίχνουμε το σουρωμένο χυμό μέσα στη ζάχαρη με το νερό. Ανακατεύουμε πολύ καλά.

Βήμα4

Μοιράζουμε τη λεμονάδα σε γυάλινα μπουκάλια και τη διατηρούμε στο ψυγείο.

Βήμα5

Για να σερβίρουμε ανά πάσα στιγμή λεμονάδα κουνάμε το μπουκάλι με τη λεμονάδα και βάζουμε σε ποτήρι 1/3 από αυτό που φτιάξαμε και 2/3 κρύο νερό ή ανθρακούχο κρύο νερό. Ανακατεύουμε καλά και είναι έτοιμο!

Δείτε επίσης:  Φυσικός Χυμός Καλοκαιρινών Φρούτων
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.6 / 5)

4.6 5 31
Βαθμολογίστε τη συνταγή

31 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες