Λικέρ Αρμπαρόριζας

2012-10-25

Υλικά

  • 100 φύλλα αρμπαρόριζας
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 350 ml τσίπουρο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε πολύ καλά τα φύλλα της αρμπαρόριζας τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα βάζουμε σ” ένα γυάλινο βάζο.

Βήμα2

Ρίχνουμε τη ζάχαρη και το τσίπουρο, χωρίς να τα ανακατέψουμε και κλείνουμε το καπάκι. - Στη συνέχεια βάζουμε το βάζο σε δροσερό μέρος και το αφήνουμε για 40 ημέρες.

Δείτε επίσης:  Λικέρ Κεράσι

Βήμα3

Κάθε μέρα το αναποδογυρίζουμε, χωρίς να το ταρακουνάμε.

Βήμα4

Μετά το πέρας των ημερών αφαιρούμε τα φύλλα και σουρώνουμε το λικέρ με το σουρωτήρι.

Βήμα5

Το βάζουμε σε για λικέρ και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Βήμα6

Σερβίρεται παγωμένο.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.8 / 5)

4.8 5 9
Βαθμολογίστε τη συνταγή

9 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες