Σούπα Βραστό

2012-11-09
  • Servings : 6+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 60m

Υλικά

  • 500 γραμμάρια μοσχάρι
  • 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 4 κλωνάρια ψιλοκομμένο σέλινο
  • 4 κούπες νερό
  • 3 πατάτες
  • 3 καρότα
  • αλάτι, πιπέρι
  • αυγολέμονο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε το κρέας μας αφού το αλατοπιπερώσουμε.

Βήμα2

Αφού βράσει το κρέας, προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά: το κρεμμύδι, τις πατάτες, τα καρότα, το σέλινο (το σέλινο μπορούμε να το βάλουμε και με τη ρίζα του αφού την καθαρίζουμε και την κόψουμε). Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Δείτε επίσης:  Χοιρινή τηγανιά με χυλοπίτες και κρέμα γάλακτος

Βήμα3

Αλατοπιπερώνουμε

Βήμα4

Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο (χτυπώντας ένα αυγό με το χυμό από 1 λεμόνι) και το ανακατεύουμε προσεκτικά με το φαγητό μας προσέχοντας να μην σβολιάσει.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογίστε τη συνταγή

1 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες