Μοσχάρι Κοκκινιστό με Πιπεριές και Μανιτάρια
2013-02-09- Servings : 5
- Χρόνος προετοιμασίας : 15m
- Χρόνος μαγειρέματος 60m
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι
- 5 πράσινες πιπεριές
- 3 κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 250 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- αλάτι, μαύρο πιπέρι σε κόκκους
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού σάλτσα ντομάτας
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
Εκτέλεση Συνταγής
Βήμα1
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
Βήμα2
Έπειτα προσθέτουμε το μοσχάρι (αφού το έχουμε πλύνει και το έχουμε αφήσει να στραγγίσει).
Βήμα3
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα4
Έπειτα, προσθέτουμε τη σάλτσα μας και το νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας και να μείνει με τη σάλτσα του.
Βήμα5
Σερβίρουμε το κοκκινιστό μας με ρυζάκι.


loading...
Μέσος όρος βαθμολογίας
(4.5 / 5)
10 people rated this recipe
Αγίου Βαλεντίνου
Γενέθλια
Γιορτή
Γλυκά
Γλυκά Κουταλιού
Γλυκά Ψυγείου
Γρήγορες
Ζυμαρικά
Ζύμες
Θαλασσινά
Ιδέες για Μπουφέ
Κέικ
Κεράσματα
Κοκκινιστό
Κοτόπουλο
Κουλουράκια
Κυριακάτικο Τραπέζι
Λαχανικά
Μαρμελάδες
Μοσχάρι
Μπισκότα
Νηστίσιμα
Ορεκτικά
Πίτες
Παιδικό Πάρτυ
Πασχαλινές συνταγές
Πιλάφι
Ποντιακές συνταγές
Πρωινό
Σάλτσες
Σαλάτες
Σιροπιαστά
Σοκολάτα
Σούπες
Σπιτικά Λικέρ
Σπιτικά γλυκά
Σπιτικά φαγητά
Τάρτα
Τούρτα
Τούρτες
Τρουφάκια
Χριστουγεννιάτικες
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Ψαρονέφρι
σοκολατάκια