Μοσχάρι Κοκκινιστό με Πιπεριές και Μανιτάρια

2013-02-09
  • Servings : 5
  • Χρόνος προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος μαγειρέματος 60m

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 5 πράσινες πιπεριές
  • 3 κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 250 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι σε κόκκους
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού σάλτσα ντομάτας
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα μανιτάρια.

Βήμα2

Έπειτα προσθέτουμε το μοσχάρι (αφού το έχουμε πλύνει και το έχουμε αφήσει να στραγγίσει).

Δείτε επίσης:  Χοιρινές Μπριζόλες στο φούρνο με τυρί κρέμα και ολόκληρες πατάτες

Βήμα3

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Βήμα4

Έπειτα, προσθέτουμε τη σάλτσα μας και το νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας και να μείνει με τη σάλτσα του.

Βήμα5

Σερβίρουμε το κοκκινιστό μας με ρυζάκι.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.5 / 5)

4.5 5 10
Βαθμολογίστε τη συνταγή

10 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες