Πράσινη Σαλάτα Εποχής

2013-03-14
  • Servings : 4
  • Χρόνος προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος μαγειρέματος 5m
Ιδανική για ένα ελαφρύ βραδινό αλλά και για συνοδευτικό με το κυρίως πιάτο μας!

Υλικά

  • 200 γραμμάρια σπανάκι
  • λίγα κομμάτια κουνουπίδι βρασμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 50 γραμμάρια ανθότυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο ξύδι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • αλάτι
  • προαιρετικά μαύρο σουσάμι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και αφού τα στραγγίσουμε τα κόβουμε με ένα μαχαίρι.

Δείτε επίσης:  Ψαρονέφρι Σοτέ με Πιλάφι Λαχανικών

Βήμα2

Τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα το σπανάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

Βήμα3

Περιμετρικά της σαλάτας προσθέτουμε τα κομμάτια από το βρασμένο κουνουπίδι και το ανθότυρο κομμένα σε όσο μεγάλα κομμάτια θέλουμε.

Βήμα4

Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το μέλι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Προσθέτουμε αλάτι και μαύρο σουσάμι αν θέλουμε.

Δείτε επίσης:  Σπιτικό Τζατζίκι
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.4 / 5)

4.4 5 7
Βαθμολογίστε τη συνταγή

7 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες