Λικέρ περγαμόντο

2012-10-11

Υλικά

  • 20 περγαμόντα
  • 2 λίτρο βότκα
  • 1 κιλό ζάχαρη

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Καθαρίζουμε τα περγαμόντα. Τοποθετούμε τις φλούδες σε 2 βάζα του κιλού και καλύπτουμε με ζάχαρη και βότκα.

Βήμα2

Αφήνουμε σε σκιερό μέρος τα βάζα για 3-4 εβδομάδες μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

Βήμα3

Σουρώνουμε και το βάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια. Το λικέρ σερβίρεται παγωμένο.

Δείτε επίσης:  Λικέρ Καραμέλα
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Βαθμολογίστε τη συνταγή

2 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες