Σοκολατένιο Ρυζόγαλο

2013-02-20
  • Servings : 4+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος μαγειρέματος 25m

Υλικά

  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι γλασέ
  • 3/4 του φλιτζανιού του τσαγιού ζάχαρη
  • 1 lt γάλα
  • 3 κουταλιές της σούπας άνθος αραβοσίτου σοκολάτα
  • 1/2 σοκολάτας γάλακτος

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Κρατάμε 1 φλιτζάνι γάλα και διαλύουμε σε αυτό τη σκόνη άνθος αραβοσίτου.

Βήμα2

Βράζουμε το υπόλοιπο γάλα.

Βήμα3

Μόλις βράσει το γάλα ρίχνουμε το ρύζι (ωμό αφού το έχουμε πλύνει λίγο) και τη ζάχαρη.

Δείτε επίσης:  Αρωματικό Κέικ με Τρούφα

Βήμα4

Το ρύζι μας πρέπει να βράσει μέσα στο γάλα, χρησιμοποιούμε το γάλα αντί για νερό.

Βήμα5

Μόλις είναι έτοιμο το ρύζι ρίχνουμε το γάλα που έχουμε διαλύσει σε αυτό τη σκόνη άνθος αραβοσίτου και την σοκολάτα.

Βήμα6

Όταν πάρει δύο βράσεις και αρχίσει να πήζει, το ρυζόγαλο είναι έτοιμο να μπει στα κουπάκια.

Δείτε επίσης:  Τάρτα με Φράουλες
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογίστε τη συνταγή

2 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες