Πιπεριές Φλωρίνης

2012-11-20

Υλικά

  • 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
  • ελαιόλαδο
  • ξύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο προαιρετικά
  • μία πρέζα αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Ψήνουμε τις πιπεριές είτε στο φούρνο μας είτε στα κάρβουνα μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.

Βήμα2

Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές από τη μαύρη πέτσα και από τους σπόρους. Τις πλένουμε λίγο.

Βήμα3

Βάζουμε μερικές σε ένα πιάτο προσθέτουμε ξύδι, λίγο ελαιόλαδο και λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο και σερβίρουμε.

Δείτε επίσης:  Κρέπες

Βήμα4

Μπορούμε να ψήσουμε παραπάνω πιπεριές και αφού τις καθαρίσουμε να τις αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη για να έχουμε για όλο το χειμώνα.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Βαθμολογίστε τη συνταγή

3 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες