Μακαρονάδα του Ψαρά

2012-06-03
  • Servings : 6
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 45m

Υλικά

1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας

1 πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά

καυτερή πιπεριά αν θέλουμε

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνι λάδι

αλάτι και μπόλικο πιπέρι

ρίγανη

1/2 κιλό γαρίδες

1/3 κιλό χταπόδι

1 πακέτο μακαρόνια

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε τις γαρίδες και το χταπόδι και τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα.

Βήμα2

Στραγγίζουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες.

Δείτε επίσης:  Νηστίσιμο Κέικ Σοκολάτας

Βήμα3

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, και τις πιπεριές και ρίχνουμε την ντομάτα. Αφήνουμε να δέσει η σάλτσα μας.

Βήμα4

Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το χταπόδι και τις γαρίδες και ψήνουμε μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους. Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και ρίγανη.

Βήμα5

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια.

Βήμα6

Βγάζουμε από την κατσαρόλα τα μακαρόνια και τα στραγγίζουμε σε τρυπητό.

Δείτε επίσης:  Λουκουμάδες

Βήμα7

Κατόπιν ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα μας.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογίστε τη συνταγή

2 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες