Στραπατσάδα (Καγιανάς)

2012-10-27

Υλικά

  • 3 αυγά χτυπημένα
  • 4 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • λίγο λάδι
  • αλάτι και πιπέρι
  • ρίγανη

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε τα λαχανικά μας. Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές.

Βήμα2

Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι να τσιγαριστούν.

Δείτε επίσης:  Πίτσα

Βήμα3

Έπειτα, ρίχνουμε και την ντομάτα.

Βήμα4

Αφού βράσει καλά η ντομάτα χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα.

Βήμα5

Ανακατεύουμε και μετά από 2 λεπτά η στραπατσάδα μας είναι έτοιμη για να τη σερβίρουμε ζεστή.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογίστε τη συνταγή

4 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες