Πιπεριές τηγανητές

2012-11-16

Υλικά

  • 10 πράσινες πιπεριές για τηγάνισμα
  • λάδι για τηγάνισμα
  • αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε πολύ καλά τις πιπεριές και τις αφήνουμε σε ένα τρυπητό μπολ για λίγη ώρα να στραγγίσουν.

Βήμα2

Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και μόλις είναι έτοιμο ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις πιπεριές μας.

Βήμα3

Τις γυρίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και τις βάζουμε σε μια πιατέλα αφού έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί για να ρουφήξει το λάδι.

Δείτε επίσης:  Σαλιγκάρια Στιφάδο
FavoriteLoadingΕισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογίστε τη συνταγή

3 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες