Κοτόπουλο με Μανιτάρια και Κρέμα Γάλακτος

2012-12-06
  • Servings : 4
  • Χρόνος προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος μαγειρέματος 60m

Υλικά

  • 4 φιλέτα κοτόπουλου
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ½ ποτηράκι λευκό κρασί
  • 300 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες (κονσέρβα)
  • 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • λίγο κάρυ προαιρετικά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Στραγγίζουμε τα μανιτάρια και πλένουμε τα φιλέτα κοτόπουλου. Βάζουμε να στραγγίσουν και τα φιλέτα ή τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Δείτε επίσης:  Πέστροφες στο φούρνο με σάλτσα μουστάρδας

Βήμα2

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί το ελαιόλαδο και σοτάρουμε αρχικά τα φιλέτα μας.

Βήμα3

Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για μερικά λεπτά.

Βήμα4

Στη συνέχεια προσθέτουμε το μαϊντανό.

Βήμα5

Σβήνουμε με το λευκό κρασί και όταν εξατμισθεί, ρίχνουμε 2 κούπες νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει, ώσπου να ψηθούν τα φιλέτα του κοτόπουλου.

Δείτε επίσης:  Γιουβέτσι Μοσχαράκι

Βήμα6

Λίγο πριν αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος αφήνουμε να πάρει μία βράση και τέλος, προσθέτουμε ρίγανη και λίγο κάρυ αν θέλουμε.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.2 / 5)

4.2 5 10
Βαθμολογίστε τη συνταγή

10 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες