Ρυζόγαλο

2012-10-19
  • Servings : 6
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 30m

Υλικά

  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι γλασέ
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε 1/3 ποτήρι νερό
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
  • 1 lt γάλα
  • κανέλα για πασπάλισμα

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε το γάλα. Μόλις βράσει καλά, ρίχνουμε το ρύζι (ωμό αφού το έχουμε πλύνει λίγο) και τη ζάχαρη.

Βήμα2

Το ρύζι μας πρέπει να βράσει μέσα στο γάλα, χρησιμοποιούμε το γάλα αντί για νερό.

Δείτε επίσης:  Κουλουράκια Cookies της Γιαγιάς

Βήμα3

Μόλις είναι έτοιμο το ρύζι ρίχνουμε το κορν φλάουρ που το έχουμε διαλύσει σε λίγο νεράκι.

Βήμα4

Όταν πάρει δύο βράσεις και αρχίσει να πήζει, το ρυζόγαλο είναι έτοιμο να μπει στα κουπάκια.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.6 / 5)

4.6 5 8
Βαθμολογίστε τη συνταγή

8 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες