Ρυζόγαλο

2012-10-19
  • Servings : 6
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 30m

Υλικά

  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι γλασέ
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε 1/3 ποτήρι νερό
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
  • 1 lt γάλα
  • κανέλα για πασπάλισμα

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε το γάλα. Μόλις βράσει καλά, ρίχνουμε το ρύζι (ωμό αφού το έχουμε πλύνει λίγο) και τη ζάχαρη.

Βήμα2

Το ρύζι μας πρέπει να βράσει μέσα στο γάλα, χρησιμοποιούμε το γάλα αντί για νερό.

Δείτε επίσης:  Κέικ Μπισκότου

Βήμα3

Μόλις είναι έτοιμο το ρύζι ρίχνουμε το κορν φλάουρ που το έχουμε διαλύσει σε λίγο νεράκι.

Βήμα4

Όταν πάρει δύο βράσεις και αρχίσει να πήζει, το ρυζόγαλο είναι έτοιμο να μπει στα κουπάκια.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.6 / 5)

4.6 5 8
Βαθμολογίστε τη συνταγή

8 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες