Σκορδοβούτυρο

2012-11-15
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 5m

Υλικά

  • 4 κλωναράκια μαιντανό
  • 4 κουταλιές σούπας βούτυρο νηστίσιμο
  • 4 σκελίδες σκόρδο αρκετά ψιλοκομμένες
  • ρίγανη όσο θέλουμε

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά.

Βήμα2

Αν βιαζόμαστε μπορούμε να βάλουμε την ποσότητα του βουτύρου που θα χρησιμοποιήσουμε για κάποια δευτερόλεπτα να ζεσταθεί στο φούρνο μικροκυμάτων αλλά να μην λιώσει.

Δείτε επίσης:  Σαλάτα Μαρούλι Ρόκα

Βήμα3

Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το σκόρδο και τα ρίχνουμε μέσα στο βούτυρο. Προσθέτουμε όση ρίγανη θέλουμε και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι έτσι ώστε να ανακατευτούν καλά τα υλικά.

Βήμα4

Μπορούμε να το σερβίρουμε σαν ορεκτικό με πιπεριές τηγανιτές και ζεστό ψωμάκι ή να το χρησιμοποιήσουμε σαν αλοιφή για καναπεδάκια ή να το απλώσουμε πάνω σε φέτες ψωμί και να το φάμε.

Δείτε επίσης:  Κεφτέδες με Πικάντικη Σπιτική Σάλτσα
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογίστε τη συνταγή

2 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες