Πορτς

2012-10-18
  • Servings : 6+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 1:20 h

Υλικά

  • 800 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους
  • 3 μέτριες πατάτες
  • 2 μέτρια καρότα
  • 1 μικρό λάχανο ψιλοκομμένο
  • 1/4 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 φλιτζάνια χυμό ντομάτας
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 ποτήρια νερό
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Τρίβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε μαζί με το κρέας.

Βήμα2

Αφού τα σοτάρουμε ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και το αφήνουμε να βράσει για 1 ώρα.

Δείτε επίσης:  Παραδοσιακά Ρεβίθια της Γιαγιάς

Βήμα3

Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε και αυτά στο κρέας μετά τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι για να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογίστε τη συνταγή

2 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες