Κουνέλι Στιφάδο

2013-01-06
  • Servings : 6+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 2:00 h
 
 Ένα ιδιαίτερα αγαπημένο φαγητό…
 

Υλικά

  • 1 κουνέλι
  • 1 κιλό κρεμμύδια
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού χυμό ντομάτας
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
  • 2 φύλλα δάφνης
 
 

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε και κόβουμε το κουνέλι σε κομμάτια.

Βήμα2

Το αφήνουμε να στραγγίσει και μετά προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

Δείτε επίσης:  Σνίτσελ με Πατάτες Φούρνου

Βήμα3

Το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα και το αχνίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για μερικά λεπτά.

Βήμα4

Έπειτα, κόβουμε τα κρεμμύδια (όχι ψιλοκομμένα) και τα αχνίζουμε και αυτά στην ίδια κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν.

Βήμα5

Κατόπιν, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, το κρασί, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, τα φύλλα δάφνης και το νερό στην κατσαρόλα.

Δείτε επίσης:  Σαλάτα με Μαρούλι και Κόκκινα Φασόλια

Βήμα6

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό μας σε σιγανή φωτιά να ψηθεί για 1 ώρα τουλάχιστον.

 
 

Συμβουλή

 
 Όσο πιο αργά ψήνεται το φαγητό μας τόσο πιο νόστιμο γίνεται.
 
 
Δείτε τη δημοσίευση της συνταγής μας στο περιοδικό «Στείλε τη συνταγή σου»
 

 

Δείτε επίσης:  Χοιρινό με Δαμάσκηνα
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογίστε τη συνταγή

4 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες