Κεκάκια Πορτοκαλιού

2012-12-16
  • Servings : 24
  • Χρόνος προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος μαγειρέματος 20m

Υλικά

  • 3 κούπες αλεύρι
  • 1 μπέκιν
  • 1 κούπα χυμό πορτοκάλι φρεσκοστυμμένο
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 250 γρ. βιτάμ
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Ρίχνουμε τα υλικά όλα μαζί στο μίξερ και τα χτυπάμε για περίπου 10 λεπτά.

Βήμα2

Κατόπιν ελέγχουμε αν τη ζύμη μας και αν είναι πολύ υγρή ρίχνουμε λίγο ακόμα αλέυρι (μισή κούπα) και ξαναχτυπάμε το μείγμα μας. Αν η ζύμη είναι ακόμα νερουλή ρίχνουμε ακόμα μισή κούπα αλεύρι.

Δείτε επίσης:  Κεράσματα ινδοκάρυδου

Βήμα3

Τοποθετούμε τη ζύμη μας σε χάρτινα φορμάκια ψησίματος ή σε αλουμινένια αφού τα βουτυρώσουμε πρώτα.

Βήμα4

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20' περίπου. Ελέγχουμε με ξυλάκι για σουβλάκι ή με οδοντογλυφίδα αν έχουν ψηθεί.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.3 / 5)

4.3 5 6
Βαθμολογίστε τη συνταγή

6 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες