Μελιτζανοσαλάτα

2012-11-06
  • Servings : 4+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 10m

Υλικά

  • λίγο ξύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • λίγο λάδι
  • αλάτι
  • λίγο μαιντανό
  • 2 μελιτζάνες
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο. Αφού ψηθούν τις καθαρίζουμε και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.

Βήμα2

Προσθέτουμε σιγά σιγά και εναλλάξ το λάδι και το ξύδι.

Βήμα3

Προσθέτουμε σκόρδο, το αλάτι,το πιπέρι και το μαιντανό.

Δείτε επίσης:  Σαλάτα με Μαρούλι και Κόκκινα Φασόλια

Βήμα4

Γαρνίρουμε με ελιές.

 

Συμβουλή!!

Το «μυστικό» για να παραμείνει άσπρη η μελιτζάνα είναι
όταν την ψήνουμε να την βάλουμε στη φωτιά και όχι στα κάρβουνα!!
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 5
Βαθμολογίστε τη συνταγή

5 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες