Παγωτό Σοκολάτας

2013-05-10
  • Χρόνος προετοιμασίας : 2:00 h
  • Χρόνος μαγειρέματος 50m

Υλικά

  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 εβαπορέ γάλα
  • 1 μόρφατ
  • 2 βανίλιες
  • 3 κουβερτούρες γάλακτος μαλακωμένες έως λιωμένες
  • 100 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε τη σαντιγί με το ζαχαρούχο και το εβαπορέ για 20′ τουλάχιστον μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει το μείγμα μας και κατόπιν, το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.

Βήμα2

Κατόπιν τα ξαναχτυπάμε για λίγη ώρα και προσθέτουμε τη σοκολάτα (ενώ έχει χλιαρύνει λίγο) και τις σταγόνες σοκολάτας.

Δείτε επίσης:  Μαρμελάδα Σύκο

Βήμα3

Βάζουμε και πάλι το παγωτό στην κατάψυξη για μία νύχτα!!

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.9 / 5)

4.9 5 13
Βαθμολογίστε τη συνταγή

13 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες