Μαρμελάδα Πορτοκάλι

2012-11-30

Υλικά

  • 4 πορτοκάλια
  • αρκετό νερό
  • όσα γραμμάρια ζυγίζουν τα πορτοκάλια τόση ζάχαρη
  • βάζο του κιλού

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε καλά τα πορτοκάλια βάζουμε σε αρκετό νερό να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 1 ώρα.

Βήμα2

Μετά τα κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια και τα ζυγίζουμε. Όσα γραμμάρια είναι τα πορτοκάλια τόση ζάχαρη βάζουμε.

Δείτε επίσης:  Μαρμελάδα Ακτινίδιο

Βήμα3

Τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά.

Βήμα4

Αποστειρώνουμε τα βάζα και τα γεμίζουμε με την μαρμελάδα(είναι και αυτή ζεστή).

Βήμα5

Τα σφραγίζουμε, τα γυρνάμε ανάποδα και τα αφήνουμε μέχρι να κρυώσουν χωρίς να τα κουνάμε.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.5 / 5)

4.5 5 8
Βαθμολογίστε τη συνταγή

8 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες