Τρουφάκια Ινδοκάρυδου (Φοντάν Καρύδας)

2013-03-02
  • Servings : 40
  • Χρόνος προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος μαγειρέματος 3:00 h
Φτιάξτε υπέροχα φοντάν ινδικής καρύδας σε λιγότερο από 10 λεπτά!!

Υλικά

  • 500 γραμμάρια ινδοκάρυδο
  • 12 γεμάτες κουταλιές της σούπας ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ λικέρ ότι μας αρέσει
  • λίγο επιπλέον ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με το ζαχαρούχο γάλα πάρα πολύ καλά με τα χέρια μας μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό μείγμα. Προσθέτουμε 2-3 σταγόνες λικέρ.

Δείτε επίσης:  Κέικ με Μαρμελάδα

Βήμα2

Πλάθουμε τα τρουφάκια μας ένα ένα βρέχοντας κάθε φορά τα δάχτυλά μας με λικέρ.

Βήμα3

Ετοιμάζουμε το ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα σε ένα πιάτο.

Βήμα4

Τοποθετούμε τα τρουφάκια στο πιάτο με το ινδοκάρυδο και τα κυλάμε προσέχοντας να καλυφθεί όλη η επιφάνειά τους με ινδοκάρυδο.

Βήμα5

Βάζουμε τα τρουφάκια μας σε ειδικά χαρτάκια και κατόπιν, στο ψυγείο να παγώσουν για 3 ώρες τουλάχιστον πριν σερβίρουμε.

Δείτε επίσης:  Κέικ σοκολάτας
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.3 / 5)

4.3 5 22
Βαθμολογίστε τη συνταγή

22 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες