Αρακάς με Κρέας

2012-12-04
  • Servings : 4
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 45m

Υλικά

  • 1/2 πακέτο αρακά κατεψυγμένο
  • 400 γραμμάρια κρέας ότι θέλουμε
  • 3 μικρά καρότα κομμένα σε φετούλες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
  • λίγο ελαιόλαδο (4-5 κουταλιές της σούπας)
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα μέχρι να ψηθεί καλά.

Βήμα2

Σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το κρέας και τον αρακά για λίγα λεπτά.

Δείτε επίσης:  Κοτόπουλο με πιπεριές στο φούρνο

Βήμα3

Προσθέτουμε 2 ποτήρι ζωμό από το κρέας μας, τα καρότα, το χυμό ντομάτας και τον ψιλοκομμένο άνηθο. Προσθέτουμε αλάτι,ρίγανη.

Βήμα4

Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράζει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του και να μαλακώσουν τελείως τα λαχανικά μας. Προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί. Προσθέτουμε ρίγανη.

Βήμα5

Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό.

Δείτε επίσης:  Πιπεριές Φλωρίνης
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.5 / 5)

4.5 5 4
Βαθμολογίστε τη συνταγή

4 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες