Πράσινες ντομάτες τουρσί

2012-12-11
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 0m
  • Έτοιμο σε: 0m

Υλικά

  • 3 κιλά πράσινες ντομάτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κόκκινες μικρές πιπεριές
  • 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • μισό κουνουπίδι βρασμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας χονδρό αλάτι
  • 3 φλιτζανάκια του τσαγιού ξύδι
  • 3 φλιτζανάκια του τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χαράσουμε τις ντομάτες και κόβουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε βάζα.

Βήμα2

Ρίχνουμε αλάτι, ξύδι, ελαιόλαδο και γεμίζουμε το κάθε βάζο με βραστό νερό. Τα αφήνουμε στα βάζα για 10 μέρες τουλάχιστον. Το τουρσί μας θα γίνει καλύτερο αν το αφήσουμε κλειστό στο βάζο για ένα μήνα.

Βήμα3

Μετά το τουρσί μας είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(3.8 / 5)

3.8 5 16
Βαθμολογίστε τη συνταγή

16 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή

Recommend on Google

Η συνταγή της εβδομάδας

με σπιτικό φύλλο Σφολιάτας_14

Ζαμπονοκασερόπιτα με σπιτικό φύλλο Σφολιάτας

1 και 1/2 ποτήρι νερό 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι του καφέ ξύδι 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι αλεύρι... more

δες τη συνταγή
Ετικέτες