Πράσινες ντομάτες τουρσί

2012-12-11
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 0m
  • Έτοιμο σε: 0m

Υλικά

  • 3 κιλά πράσινες ντομάτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κόκκινες μικρές πιπεριές
  • 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • μισό κουνουπίδι βρασμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας χονδρό αλάτι
  • 3 φλιτζανάκια του τσαγιού ξύδι
  • 3 φλιτζανάκια του τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χαράσουμε τις ντομάτες και κόβουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε βάζα.

Βήμα2

Ρίχνουμε αλάτι, ξύδι, ελαιόλαδο και γεμίζουμε το κάθε βάζο με βραστό νερό. Τα αφήνουμε στα βάζα για 10 μέρες τουλάχιστον. Το τουρσί μας θα γίνει καλύτερο αν το αφήσουμε κλειστό στο βάζο για ένα μήνα.

Βήμα3

Μετά το τουρσί μας είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μέσος όρος βαθμολογίας

(3.8 / 5)

3.8 5 16
Βαθμολογίστε τη συνταγή

16 people rated this recipe

Ελάτε στην παρέα μας!
Recommend on Google

Η συνταγή της εβδομάδας

mpiskotoglyko
mpiskotoglyko

Υπέροχο Μπισκοτογλυκό!!

Η συγκεκριμένη συνταγή έχει ένα μικρό μυστικό στην κρέμα..και αυτό είναι η πορτοκαλάδα. Ναι καλά διαβάσατε η προτοκαλάδα θα δώσει απίστευτη... more

δες τη συνταγή
Πρόσφατα σχόλια
    Ετικέτες