Πράσινες ντομάτες τουρσί

2012-12-11
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 0m
  • Έτοιμο σε: 0m

Υλικά

  • 3 κιλά πράσινες ντομάτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κόκκινες μικρές πιπεριές
  • 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • μισό κουνουπίδι βρασμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας χονδρό αλάτι
  • 3 φλιτζανάκια του τσαγιού ξύδι
  • 3 φλιτζανάκια του τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χαράσουμε τις ντομάτες και κόβουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε βάζα.

Βήμα2

Ρίχνουμε αλάτι, ξύδι, ελαιόλαδο και γεμίζουμε το κάθε βάζο με βραστό νερό. Τα αφήνουμε στα βάζα για 10 μέρες τουλάχιστον. Το τουρσί μας θα γίνει καλύτερο αν το αφήσουμε κλειστό στο βάζο για ένα μήνα.

Βήμα3

Μετά το τουρσί μας είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(3.8 / 5)

3.8 5 16
Βαθμολογίστε τη συνταγή

16 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή

Recommend on Google

Η συνταγή της εβδομάδας

gliko_portokali14

Πορτοκάλι γλυκό

(για 60 κομμάτια) 10 μεγάλα χοντρόφλουδα πορτοκάλια 5 ποτήρια νερό 1 και 1/2 κιλό ζάχαρη 100 γραμμάρια γλυκόζη 1/2 κουταλάκι του... more

δες τη συνταγή
Ετικέτες