Πράσινες ντομάτες τουρσί

2012-12-11
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 0m
  • Έτοιμο σε: 0m

Υλικά

  • 3 κιλά πράσινες ντομάτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κόκκινες μικρές πιπεριές
  • 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • μισό κουνουπίδι βρασμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας αλάτι
  • 3 φλιτζανάκια του τσαγιού ξύδι
  • 3 φλιτζανάκια του τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χαράσουμε τις ντομάτες και κόβουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε βάζα.

Βήμα2

Ρίχνουμε αλάτι, ξύδι, ελαιόλαδο και γεμίζουμε το κάθε βάζο με νερό. Τα αφήνουμε στα βάζα για 10 μέρες.

Βήμα3

Μετά το τουρσί μας είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(3.9 / 5)

3.9 5 10
Βαθμολογίστε τη συνταγή

10 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή

Recommend on Google

Η συνταγή της εβδομάδας

Ροδάκινο

Κομπόστα Ροδάκινο

Υλικά 3 κιλά ροδάκινα (με το χνούδι) 300 γραμμάρια ζάχαρη χυμό από 2 λεμόνια 3 βάζα των 750 γραμμαρίων Εκτέλεση Συνταγής Βήμα 1 Αρχικά, πλένουμε πολύ καλά τα... more

δες τη συνταγή
Ετικέτες