Πράσινες ντομάτες τουρσί

2012-12-11
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m

Υλικά

  • 3 κιλά πράσινες ντομάτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κόκκινες μικρές πιπεριές
  • 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • μισό κουνουπίδι βρασμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας χονδρό αλάτι
  • 3 φλιτζανάκια του τσαγιού ξύδι
  • 3 φλιτζανάκια του τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χαράσουμε τις ντομάτες και κόβουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε βάζα.

Βήμα2

Ρίχνουμε αλάτι, ξύδι, ελαιόλαδο και γεμίζουμε το κάθε βάζο με βραστό νερό. Τα αφήνουμε στα βάζα για 10 μέρες τουλάχιστον. Το τουρσί μας θα γίνει καλύτερο αν το αφήσουμε κλειστό στο βάζο για ένα μήνα.

Δείτε επίσης:  Νηστίσιμα Κουλουράκια με Λάδι και Πορτοκάλι

Βήμα3

Μετά το τουρσί μας είναι έτοιμο για κατανάλωση.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(3.8 / 5)

3.8 5 16
Βαθμολογίστε τη συνταγή

16 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες