Εργολάβοι

2013-04-20
  • Servings : 30
  • Χρόνος προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος μαγειρέματος 20m

Υλικά

  • 3 ασπράδια αυγών (από μικρά αυγά)
  • 250 γραμμάρια αμύγδαλα άσπρα
  • 250 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
  • 2 βανίλιες
  • 2 με 3 σταγόνες λικέρ της αρεσκείας μας

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα.

Βήμα2

Προσθέτουμε τα αμύγδαλα σε ένα άλλο μπολ ή στον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και τα ασπράδια των αυγών και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη ζύμη.

Δείτε επίσης:  Μηλόπιτα της Άννας

Βήμα3

Με ένα κορνέ ή με ένα κουταλάκι αραδιάζουμε μικρά κομματάκια ζύμης σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15'-20' περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα οι εργολάβοι.

Βήμα4

Αφού ψηθούν τους αφήνουμε να κρυώσουν και κατόπιν, τους βγάζουμε από το ταψί.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογίστε τη συνταγή

3 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες