Παντεσπάνι Βανίλιας

2013-02-16
  • Χρόνος προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος μαγειρέματος 30m
Η βασική συνταγή για ένα αφράτο παντεσπάνι βανίλιας για τούρτες και για άλλα γλυκά!

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 κούπα αλεύρι
  • 1 μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά για το παντεσπάνι. Η ζύμη μας θα είναι υγρή.

Βήμα2

Βουτυρώνουμε μια στρόγγυλη φόρμα και βάζουμε τη ζύμη μας μέσα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου (πρέπει να βγαίνει στεγνή η οδοντογλυφίδα).

Βήμα3

Αφού ψηθεί το παντεσπάνι μας το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και έπειτα, το ξεφορμάρουμε.

Δείτε επίσης:  Κέικ με Μέλι και Κανέλα

Βήμα4

Μόλις κρυώσει εντελώς το κόβουμε είτε σε δύο κομμάτια είτε σε τρία ανάλογα με το γλυκό που θέλουμε να φτιάξουμε.

FavoriteLoadingΕισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 6
Βαθμολογίστε τη συνταγή

6 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες