Παντεσπάνι Βανίλιας

2013-02-16
  • Χρόνος προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος μαγειρέματος 30m
Η βασική συνταγή για ένα αφράτο παντεσπάνι βανίλιας για τούρτες και για άλλα γλυκά!

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 κούπα αλεύρι
  • 1 μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά για το παντεσπάνι. Η ζύμη μας θα είναι υγρή.

Βήμα2

Βουτυρώνουμε μια στρόγγυλη φόρμα και βάζουμε τη ζύμη μας μέσα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου (πρέπει να βγαίνει στεγνή η οδοντογλυφίδα).

Βήμα3

Αφού ψηθεί το παντεσπάνι μας το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και έπειτα, το ξεφορμάρουμε.

Δείτε επίσης:  Γαλακτομπούρεκο

Βήμα4

Μόλις κρυώσει εντελώς το κόβουμε είτε σε δύο κομμάτια είτε σε τρία ανάλογα με το γλυκό που θέλουμε να φτιάξουμε.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 6
Βαθμολογίστε τη συνταγή

6 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες