Φασολάδα της γιαγιάς!

2012-10-29
  • Servings : 6+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 4:00 h
  • Χρόνος μαγειρέματος 1:30 h

Υλικά

  • 4 κλωνάρια σέλινο
  • 5 καρότα
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • αλάτι και πιπέρι
  • 3 φλυτζάνια του τσαγιού φασόλια
  • χυμό ντομάτας
  • 1 φλιτζάνι λάδι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Μουσκεύουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ

Βήμα2

Την επόμενη μέρα πετάμε το νερό και τα πλένουμε -Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι

Βήμα3

Ρίχνουμε τα φασόλια και τα λαχανικά μαζί με αλάτι και πιπέρι

Δείτε επίσης:  Μοσχάρι με Σπανάκι

Βήμα4

Ρίχνουμε νερό να καλύψει το φαγητό μας

Βήμα5

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά μέχρι να χυλώσει η φασολάδα μας

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.4 / 5)

4.4 5 5
Βαθμολογίστε τη συνταγή

5 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες