Υβριστόν

2012-11-09
  • Servings : 4+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 2m
  • Χρόνος μαγειρέματος 35m

Υλικά

μισό πακέτο υβριστόν

νερό 

λίγο αλάτι

λίγο βούτυρο

για αλμυρό υβριστόν

τυρί φέτα

για γλυκό υβριστόν

ζάχαρη και κανέλα

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε το νερό σε μια κατσαρόλα να βράσει μαζί με το αλάτι. Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το υβριστόν και ρίχνουμε πάνω του το βρασμένο νερό.

Δείτε επίσης:  Μακαρονάδα του Ψαρά

Βήμα2

Αφήνουμε το υβριστόν για 3'-4' περίπου να βράσει μόνο του και μετά το στραγγίζουμε.

Βήμα3

Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και περιχύνουμε με αυτό το υβριστόν. Για το αλμυρό ρίχνουμε το κεφαλοτύρι ή τη φέτα και για το γλυκό την ζάχαρη με την κανέλα.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.4 / 5)

4.4 5 7
Βαθμολογίστε τη συνταγή

7 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες