Ποπ-κορν

2012-10-25
  • Servings : 6
  • Χρόνος μαγειρέματος 10m

Υλικά

  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 2 χούφτες καλαμπόκι για ένα μεσαίο κατσαρολάκι
  • Αλάτι όσο θέλουμε

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα μεσαία το λαδί και ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο 3-4.

Βήμα2

Παίρνουμε το καλαμπόκι, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το λάδι και κλείνουμε το καπάκι.

Βήμα3

Αφήνουμε να γίνουν τα ποπ-κορν και όταν αρχίσουν να ακούγονται ότι σκάνε κλείνουμε το μάτι.

Δείτε επίσης:  Μανιτάρια με Χωριάτικα Λουκάνικα

Βήμα4

Μόλις σταματήσουν να σκάνε είναι έτοιμα τα ποπ-κορν και ρίχνουμε όσο αλάτι θέλουμε.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογίστε τη συνταγή

2 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες