Ντάκος Κρητικός

2012-10-31

Υλικά

  • 5 κριθαλοκούλουρα
  • 2 με 3 ντομάτες
  • 220 γραμμάρια φέτα
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • ρίγανη
  • μερικές ελιές

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Σε ένα μπωλ τρίβουμε τις τομάτες στο χοντρό τρίφτη.

Βήμα2

Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη. Ραντίζουμε τα κριθαλοκούλουρα με ελαιόλαδο και από πάνω βάζουμε την τριμμένη ντομάτα.

Βήμα3

Τρίβουμε τη φέτα και τη τοποθετούμε πάνω από τη ντομάτα ραντίζοντάς την με ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη. Γαρνίρουμε με ελιές.

Δείτε επίσης:  Τεμπέλικη Τυρόπιτα
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογίστε τη συνταγή

1 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες